Járműautó GPS zavaró eszköz

Járműautó GPS zavaró eszköz

GPS Mobiltelefon-Jammer - Mini hordozható - akár 10 méter Árnyékolás Radius A mobiltelefon és a GPS zavarás hordozhatóbb és megfizethetőbb, mint valaha az új hordozható mobiltelefonnal és GPS Jammerrel (GSM, DCS, GPS). Ha megbeteged minden olyan telefonról, amely megy, vagy nyomon követhető mindenhol ...

Termék részletek

GPS Mobiltelefonos Jammer - Mini hordozható - 10 méteres árnyékolási sugár

A mobiltelefon és a GPS zavarása hordozhatóbb és megfizethetőbb, mint valaha az új hordozható mobiltelefonnal és a GPS Jammerrel (GSM, DCS, GPS). Ha megbeteged az összes olyan telefonról, amely megy keresztül, vagy mindenhol GPS-tel nyomon követhető, akkor ez az ideális anti-kém gadget, amit keresett.

Anti-Phone: Az alacsony teljesítményű rádiójelek átvitelére a cellás toronyok és a közelben lévő mobiltelefonok közötti kommunikáció leállítására, ez a Cell Phone Jammer teljesen leállítja a GSM és DCS mobiltelefon jeleket 10 méteres sugarú körön belül.

Anti-GPS: Aggódott, hogy valaki szándékosan telepítette a GPS nyomkövetőt valahol (vagy alatta) az autójában, hogy nyomon kövesse az összes mozgását? Valószínűbb, mint gondolná, de most már többé nem aggódj, mert ez a zavaró tökéletes 10 méter sugarú GPS zavarást kínál, biztosítva a magánéletet, függetlenül attól, hogy hol vagy a járművel.

Könnyű kényelem A kis és hordozható méretekkel a készüléket zsebében, a táskád belsejében tarthatja, az autójának székhelye alatt bárhol! Továbbá, csak egy be- / kikapcsoló gombbal és zöld lámpával jelezve, hogy a készülék működik, ez a hordozható mobiltelefon és a GPS Jammer egyszerűen a legjobb. Önnek sem kell foglalkoznia az antennákkal a szoftverek / konfigurációk telepítéséhez és beállításához, mivel ez a zavaró azonnal ki van zárva a dobozból az azonnali zavaráshoz és a zavaráshoz.

Jellemzők

■ Hatékony árnyékolási sugár: 5-10 m (az adott területen lévő erősségtől függően)

■ Nem jelentenek ártalmat az embernek, környezetbarát

■ Könnyen telepíthető és működtethető

■ Könnyű, tartós

■ A GPS és a mobiltelefon jelzése (3G nem tartozék)

Műszaki adatok

■ Blokkolási frekvencia: CDMA, GSM, GPS

■ Árnyékolás:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Páratartalom: 5% -80%

■ Árnyékolás sugara: 5-10 méter (a jel erősségétől függően)

■ Szín: ezüst

Csomag tartalma

■ 1 x Mobiltelefon és GPS Jammer

■ 1 x akkumulátor

■ 1 x autós töltő

■ 1 x töltő

Termékáttekintések:

1. mi a zavaró sugár tartomány?

2.jó, majd vissza többet

3. használható Mexikóban?

4. nagyon hordozható, mint egy bár telefon, könnyen használható, köszönöm!


Egy pár:Autós GPS Jammer blokkolók Következő:GPS blokkoló cigarettagyújtó

Vizsgálat