rólunk

ShengDa Shiji Co., Ltd. Mi vagyunk az egyik vezető gyártója és exportőre Signal Jammers. Termékeink közé tartozik a telefon zavaróadó, GPS Jammers, WIFI Jammers, Jammers 4G, Bluetooth Jammers és Egyéb infó Jammers.

Célunk az, hogy a jobb minőségű, elfogadható áron és rendkívül hatékony szolgáltatás ügyfeleink számára. Ezért vagyunk hajlandóak együttműködni meg a világ minden tájáról, hogy megfeleljen a kihívásokat és lehetőségeket az intelligens Jammers trendek által hozott.

2005-ben alapított több mint 10 éves tapasztalat, hogy a jammers. Társaság tulajdonában lévő gyárak és műveleti központ QC Testing csapat, ShenZhen City, GuangDong Provience, Kínában található.

Hogy megmutassák termékeink és convience ügyfeleink internetes vásárlás, építjük az online üzletünkben 2009. www.twowill.com

Gyártó és kereskedő szakosodott a kutatás, a fejlesztés és a termelés indítótárcsa Jammers. Minden termékünk nemzetközi minőségi szabványoknak felelnek meg, és a különböző piacok szerte a világon különböző nagyra.

Mi van a csapat mérnöki erős technikai tapasztalattal rendelkező ügyfeleink részére OEM és ODM szolgáltatást.

Látszó továbbít-hoz az Ön együttműködő.

A gyár:

A raktár: